360° begeleiding en advies

"De ondersteuning van het zorgteam gaf me een gerust gevoel"

AZ Delta heeft de handen in elkaar geslagen met moveUP om je optimaal te begeleiden op weg naar een nieuwe levensstijl voor en na een vermageringsingreep. Via deze digitale weg kunnen we jou nu ook thuis opvolgen en begeleiden op het vlak van voeding, beweging en zowel fysieke als mentale gezondheid.

Hoe doen we dat?

Ons multidisciplinair team bestaande uit diëtisten, psychologen, kinesitherapeuten, coördinator en artsen kunnen je opvolgen via een applicatie. Door op een frequente basis enkele vragen te beantwoorden, krijgt ons zorgteam het nodige inzicht in jouw evolutie voor als na de vermageringsingreep en zullen we bijsturen waar nodig. Ook kan je bij ons terecht met uw vragen, opmerkingen en bezorgdheden via de berichtenfunctie.

Daarnaast krijg je op het juiste moment op maat gemaakte informatiemodules over alle onderwerpen relevant aan jouw ingreep.

Onze bewegingscoach zal je motiveren, alsook gepersonaliseerde oefeningen en bewegingsadvies sturen. We werken hierbij ook met een activiteitsmeter om je goed te kunnen opvolgen.

Waarom vinden we dit belangrijk?

Het succes van een vermageringsingreep hangt voor een groot deel af van wat er buiten het ziekenhuis gebeurt. Met behulp van moveUP blijft je in contact met ons zorgteam en sta je er niet alleen voor.

Wanneer beginnen?

Je start best met het programma vanaf de eerste consultatie bij de behandelende bariatrische arts zodat je kan worden begeleid gedurende het volledige traject.

Wat is de kostprijs?

Het gebruik van de applicatie is gratis, alsook de berichtenfunctie naar het obesitasteam. Voor de activiteitsmeter moet een waarborg van 70 euro betaald worden. Bij het einde van het zorgtraject kan deze teruggestuurd worden en wordt de waarborg terugbetaald. De activiteitsmeter aanschaffen is geen verplichting, maar wordt ten stelligste aangeraden.

Hoe van start?

Contacteer ons via obesitascentrum@azdelta.be en vermeld je naam, je geboortedatum en de eventuele operatiedatum of datum van je eerste consultatie.

We kijken er naar uit om samen met u te werken aan een gezonde levensstijl!

Wenst u meer informatie over de moveUP app? Neem dan een kijkje op de website van moveUP https://www.moveup.care/weight-loss?lang=nl